Διαφορετικές χρήσεις στο εταιρικό βίντεο

Όταν αναφέρεστε σε ένα εταιρικό βίντεο κατά πάσα πιθανότητα έχετε στο μυαλό σας ένα βίντεο το οποίο είναι αναρτημένο στο YouTube και χρησιμοποιείται για την προώθηση μιας εταιρείας.

‘Ομως εμείς, οι CREATIVES PRO, πιστεύουμε πως ένα εταιρικό βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς περισσότερους τρόπους για να έχει πολλαπλά οφέλη η επιχείρηση σας.

Μην το κρατάτε “κρυμμένο” στο YouTube.

Η πρώτη εντύπωση μετράει, αυτό το ξέρουμε όλοι πολύ καλά! Βάλτε το εταιρικό σας βίντεο στην αρχική σελίδα του website σας!
Θα τραβήξει την προσοχή του επισκέπτη και επίσης θα είναι μία άμεση και ενδιαφέρουσα παρουσίαση της εταιρείας σας.

“Το εταιρικό βίντεο βρίσκει εφαρμογή σε πολλά πεδία και με πολλαπλά οφέλη για την εταιρεία σας.”

Βίντεο για τους κανόνες ασφαλείας

Οι ενημερώσεις για τους κανόνες ασφαλείας είναι συνήθως βαρετές, φτιαγμένες με παλαιολιθικά Powerpoint και άπειρες  σελίδες κειμένου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην δίνει κανείς την σημασία που πρέπει.

Φτιάξτε ένα υψηλής ποιότητας βίντεο το οποίο θα παρουσιάζει με ενδιαφέρον τρόπο και με παραδείγματα, όλους τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να ακολουθούν οι εργαζόμενοι σας. Η πληροφορία θα αφομοιωθεί και τα οφέλη θα είναι σημαντικά!

Βίντεο για τις οδηγίες χρήσεως ενός μηχανήματος.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο την οπτική πληροφορία. Φτιάξτε ένα βίντεο επεξηγηματικού χαρακτήρα και παρουσιάστε τον τροπο λειτουργίας του μηχανήματος καθώς και τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν από τον χρήστη.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε δύο τουλάχιστον σημαντικά οφέλη. Οι εν δυνάμει πελάτες σας πείθονται πιο εύκολα να αγοράσουν το μηχάνημά σας, ενώ ταυτόγχρονα τα τηλέφωνα τεχνικής υποστήριξης μειώνονται σε σημαντικό βαθμό.

Βίντεο στους χώρους υποδοχής πελατών.

‘Οση ώρα περιμένουν οι πελάτες σας στους χώρους υποδοχής, παρουσιάστε τους εταιρικά βίντεο με αντικείμενο την εταιρεία σας. Η αναμονή γίνεται πιο ευχάριστη, αλλά κυρίως, όση ώρα περιμένουν για να εξυπηρετηθούν παρακολουθούν τα εταιρικά βίντεο και έτσι αυξάνονται οι πωλήσεις σας.

Συνοψίζοντας

Σε συντομία παρουσιάσαμε μερικούς από τους διαφορετικούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα εταιρικό βίντεο για να έχει περισσότερα οφέλη η επιχείρηση σας.

Θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα για τους πολλαπλούς τρόπους χρήσης ενός εταιρικού βίντεο; Ελάτε σε επαφή μαζί μας, είμαστε ειδικοί στα εταιρικά βίντεο. Θα σας βοηθήσουμε ώστε η επιχείρηση σας να βρίσκεται μέσα στην σκέψη των πελατών σας με τον καλύτερο τρόπο.