Φωτογράφιση με Drone, Βιομηχανικών / Βιοτεχνικών χώρων

Οι ανάγκες φωτογράφισης εργοστασίων και γενικά βιομηχανικών χώρων και κτιρίων είναι πολλαπλές και ποικίλες. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την φωτογράφιση βιομηχανικών χώρων με Drone, από τους CREATIVES PRO.

Η φωτογράφιση με drone γίνεται για να παρουσιάσουμε σε μία και μόνο φωτογραφία, το σύνολο και το μέγεθος των κτιριακών εγκαταστάσεων ενός εργοστασίου και γενικότερα μια βιομηχανικής / βιοτεχνικής  μονάδας.

Όμως δεν αρκεί να “σηκώσουμε” ένα drone  και να αρχίσουμε να φωτογραφίζουμε χωρίς σχέδιο, χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε να δείξουμε μέσα από την αεροφωτογράφιση.

Με λίγα λόγια δεν αρκεί ο εντυπωσιασμός που δίνει η φωτογράφιση από αέρος για να είναι πετυχημένο και στοχευμένο το αποτέλεσμα. Χρειάζεται γνώση, εμπειρία και αισθητική συμβατότητα  στα θέματα που αφορούν την βιομηχανία και το γενικότερο περιβάλλον της.

Μετά την φωτογράφιση ακολουθεί η επεξεργασία (editing) της λήψης. Αυτό το στάδιο είναι σημαντικό και κρίσιμο για την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.

Σε ένα βιομηχανικό χώρο υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποσπούν την προσοχή και πρέπει να αφαιρεθούν. Οι κολώνες της ΔΕΗ, καλώδια, αντικείμενα στον προάυλιο χώρο, αυτοκίνητα κ.λ.π.

Η όλη διαδικασία της επεξεργασίας θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει φυσικότητα και να μην “προδίδει” ότι έχει υποστεί επεξεργασία.

Το στάδιο της επεξεργασίας είναι μία εργασία που απαιτεί πολύ χρόνο μπροστά στον υπολογιστή διότι δεν μπορεί να γίνει με αυτοματοποιημένο τρόπο. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και εξαρτάται από το πόσο βεβαρημένος είναι ο βιομηχανικός χώρος που μας έχουν αναθέσει να φωτογραφίσουμε.

Μπορείτε να μας καλέσετε για να μάθετε περισσότερα για την φωτογράφιση και κινηματογράφιση με Drone, του εργοστασίου σας και γενικότερα της βιομηχανικής / βιοτεχνικής μονάδας σας και να σας προτείνουμε την βέλτιστη λύση. Contact usinfo@creativespro.com | Mob.: 6980 33 1600